В ефира на ,,На кафе по NOVA писателят Георги Блажев,

...
В ефира на ,,На кафе по NOVA писателят Георги Блажев,
Коментари Харесай

ТВ гаф: Мексиканска телевизия показа неприлични кадри в ефир

В ефира на,,На кафе ” по NOVA писателят Георги Блажев, който е един от панелистите в предаването, описа любопитна преживелица от последните дни.  

Мексиканската телевизия провокира насмешки, тъй като инцидентно излъчи мъжки тестиси, до момента в който показваше изпратени от феновете фрагменти на слънчевото затъмнение. 

Денонощната новинарска стратегия на RCG Media отразяваше затъмнението и тримата водещи показаха клипове, изпратени от почитатели, наслаждаващи се на небесното събитие. Така те се трансфораха в жертва на известната смешка в Латинска Америка, заяви локалният вестник La Vanguardia. 
                             

Докато водещият изброяваше градовете, откъдето може да се насладите на затъмнението, клиповете, показани от лявата страна на екрана, демонстрираха мъж, който блокира слънцето с тестисите си. 

Клипът бързо бе свален от екрана , като бе обяснено, че клиповете са изпратени от фенове и наклонността да се включат прекарванията на почитателите може да докара до неуместни обстановки за малкия екран.  
                             

Напоследък е известна шегата да споделят клипове на по този начин нареченото „ тестикулярно затъмнение “ по време на слънчево събитие, като такива изображения са споделяни преди този момент по време на затъмнението през 2019 година в Чили. 

Но случаят в Мексико наподобява е първият път, когато това се случва по малкия екран, като мнозина се подиграват на това, че не са ревизирали видеото, преди да го излъчат. 
                             

Вижте всичко по тематиката и мненията на панелистите от,,На кафе ” по NOVA вижте във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР