В ефира на БНТ ще бъде излъчен новият български шестсериен

...
В ефира на БНТ ще бъде излъчен новият български шестсериен
Коментари Харесай

Само по БНТ: Започва излъчването на новия сериал Денят на бащата

В ефира на Българска национална телевизия ще бъде излъчен новият български шестсериен филм " Денят на бащата ". Зрителите ще могат да го гледат всеки понеделник и вторник от 22:00 ч.

  Захари Бахаров: Притеснявах се дали ставам за ролята в Захари Бахаров: Притеснявах се дали ставам за ролята в "Денят на бащата "
На 18 февруари в ефира на Българска национална телевизия стартира новият български шестсериен филм "Денят на бащата ". Зрителите ще могат да го гледат всеки понеделник и вторник о...

Сериалът споделя за един от значимите и наболели проблеми в обществото, а точно разводът сред родителите и метода, по който децата понасят това. Главната роля е поверена на артиста Захари Бахаров.

 Предпремиера на новия сериал на Българска национална телевизия Предпремиера на новия сериал на Българска национална телевизия "Денят на бащата "
Предпремиера на новия сериал на Българска национална телевизия "Денят на бащата ". Специалната прожекция събра на едно място актьорския състав и целия екип на кино лентата. Още за предс...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР