В една връзка всеки изразява по различен начин своята любов.

...
В една връзка всеки изразява по различен начин своята любов.
Коментари Харесай

Само за жени: 5 неща, които той цени във вас и връзката ви

В една връзка всеки показва по друг метод своята обич. Привързаността е доста значима, тъй като тя не участва във всяка връзка. Проявявайки обвързаност, ние демонстрираме какво ценим в тези взаимоотношения, в половинката си. Какво разкрива за неговата обвързаност?

Той ви изслушва
Ако вашият сътрудник е подготвен да ви изслуша, да ви окаже своята поддръжка в сложни моменти и моментите на наслада, това е индикатор, че той е освен добър слушател, само че демонстрира, че цени доверието във вашата връзка. Също по този начин, отдава значение и на връзката, което пък задълбочава взаимоотношенията ви.

Обича гушкането и целувките колкото вас
В първите месеци на връзката, влюбените нормално се гушкат повече. Ако след първичната еуфория този тип непосредственост, както и целувките към момента се случват сред вас, това е индикатор, че той цени времето прекарано с вас. С тези жестове на фамилиарност той се пробва да ви съобщи своите страсти, без да употребява думи.

Подкрепя концепциите ви
В една връзка двама души имат общи и самостоятелни цели. Вторите, нормално се отнасят до нашите стремежи да се развиваме професионално. Ако той поддържа вашите хрумвания, не се тормози от триумфите ви, а се гордее с вас, значи, че цени персоналното ви пространство, че ви цени като персона.

Помага ви в семейството
Трудно може да убедиш един мъж, че няма нищо срамно или неправилно в това да оказва помощ на половинката си в домакинската работа. Ако вашият сътрудник е от тези, които не отхвърлят да ви оказват помощ, то освен е мощно завързан към вас, само че и цени равенството в една връзка.

Прегръща ви, когато сте с близки
Някои мъже изпитват терзание да покажат своите позитивни страсти към половинките си в наличието на другари, родственици. Има такива, които даже се държат по-грубо. Но в случай че вашият сътрудник демонстрира внимание, деликатност, когато не сте сами, това значи, че ви цени като партньорка, желае всички да схванат за любовта към вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР