В една от последните фестивални вечери в Кан64-годишната и 76-годишната

...
В една от последните фестивални вечери в Кан64-годишната и 76-годишната
Коментари Харесай

Анди Макдауъл и Хелън Мирън – две стилни и танцуващи момичета

В една от последните фестивални вечери в Кан64-годишната и 76-годишната Хелън Мирън демонстрираха, че аленият килим не е място единствено за театралничене, само че на първо място и за развлечение. Двете актриси бяха специфични посетители на прожекцията на кино лентата Un Petit Frère и приковаха вниманието първо с елегантните си рокли, като тази на Макдауъл бе дело на Christian Dior, а по-късно затанцуваха под светлините на прожекторите.

 Наука за Украйна: Европейски учени оказват помощ на украинските 29 май 2022 | Вече четвърти месец Европа е сложена пред изпит за човещина. И всички се надяваме да не бъде оставена на...
Още предходната година, когато фестивалът се организира през юли, те демонстрираха, че няма потребност да крият нито бръчките си, нито посивелите си коси. Направиха го и този път и потвърдиха, че женствеността, стилът и хубостта нямат нищо общо с възрастта. „ Още първите няколко пъти, в които демонстрирах прошарените си коси, се почувствах уверена. Разбрах, че решението ми е било вярно. Приемам това, което съм и като че ли в този момент се усещам по-млада, тъй като наподобявам естествено “, показа преди време Анди Макдауъл за решението си да спре да боядисва косата си и да заложи на достоверното си аз. Мирън, въпреки това, съобщи пред Vogue предходната година, че да е било „ елементарно “ за нея, тъй като постоянно е имала светлоруса коса.

„ Побеляването би трябвало да бъде насърчавано – това не значи, че не можете да се забавлявате с косата си, тъй като тя е доста значима част от това по какъв начин се чувствате за себе си. Хората би трябвало да вършат всичко, което ги кара да се усещат удобно “, добавя актрисата.

Няма по какъв начин да пропуснем и зелената рокля, с която Анди Макдауъл се появи на аления килим на идната вечер в Кан, където може би по-впечатляващ бе грима й с дребните зелени камъчета под долния клепач. Още нещо вдъхновяващо за летния сезон, който бихме си откраднали като концепция от нея.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР