В една от най-предизвикателните и динамични години, когато светът е

...
В една от най-предизвикателните и динамични години, когато светът е
Коментари Харесай

Инфлацията – криза и възможност“ събира представители от банковия елит на България и региона на 7 октомври

В една от най-предизвикателните и динамични години, когато светът е на прага на инфлационна стихия, националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR, част от Investor Media Group, следва да осъществя мултиплатформеният финансов план „ “. Специализираното събитие ще се организира на 7 октомври, във Виваком Арт Галерия Оборище 5, София, от 11:30 часа. Местата за наличие онлайн в залата са лимитирани, а билети могат да бъдат закупени от тук:.

Ексклузивно присъединяване с авансово записана теза ще вземе проф. Чарлз Гудхарт, бележит икономист и почетен професор в Лондонското учебно заведение по стопанска система, който предизвестява света за инфлационните процеси, които следим през днешния ден, доста преди тe да са почнали.

В рамките на мултиплатформения финансов план ще се проведат профилирани визионерски полемики в два панела с присъединяване на изявени специалисти и финансови водачи от България и района. Те ще очертаят българските, европейските и международните трендове в развиването на инфлационните процеси. Във високо дискусионно равнище ще бъдат разисквани и главните фактори, движещи инфлацията.

Сред тях са подуправителят на Българска народна банка Калин Христов , икономистът от УНСС и някогашен финансов министър доцент Петър Чобанов , основният изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка Петя Димитрова , ръководителят на Надзорния съвет на ПроКредит Банк и член на Съвета на шефовете на БОРИКА Петър Славов , основният изпълнителен шеф на Първа капиталова банка Никола Бакалов . В профилираните задълбочени полемики участници ще бъдат още Благовест Караджов , шеф на iuvo, Ваня Манова , управител на Mastercard за България, Северна Македония, Косово и Албания, Александър Димитров , член на Управителния съвет на tbi bank и изпълнителен шеф с сектор „ Риск “ и Недялко Димитров , действен началник „ Продуктово развиване “ в Нетера.

Влиятелни и потвърдени специалисти от банковия хайлайф в България и района ще вземат присъединяване в откриващия панел на профилираното събитие. По време на него те ще разясняват главните аргументи и мотори на сегашните инфлационни процеси, какви са вътрешните фактори, които допълват външните и способстват за по-високата в съпоставяне със междинната за Европейски Съюз инфлация, която следим в България, по какъв начин инфлационните процеси се отразяват на средата, в която работят банките у нас, зависимостта сред финансовата задлъжнялост в международен и народен мащаб и опциите за финансиране и поддръжка на българското общество в сегашните спешни условия.

В рамките на втория панел елитни участници, представители на финансовата общественост и бизнеса ще обсъдят във високо дискусионно равнище резултатите на инфлационните процеси върху заплащанията, кибер промишлеността, дейта център услугите и софтуерните решения за банките и финансовите организации. Какво отражение дават сегашните процеси в международната стопанска система на паричното послание, допустимо ли е ограничението на физическите банкноти и монети в послание да бъде средство за битка с инфлацията? Как действието в изискванията на висока инфлация ще повлияе на бизнес модела на финтех фирмите? Какви са трендовете в платежните услуги и какви нови провокации слага актуалната обстановка пред софтуерните решения? Тези въпроси ще бъдат на фокус по време на втората част на „ Инфлацията – рецесия и опция “. Модератор на профилираното събитие ще бъде наложеният финансов публицист Петър Илиев.

В кулминационната част от плана, особено за присъстващите в залата, ще се организира и извънредна Q&A сесия с участниците във задълбочените полемики. По време на нея ще бъдат разисквани най-горещите тематики, а всеки присъстващ ще може персонално да зададе въпросите, от чиито отговори се вълнува, на основни фигури от финансовия и икономическия свят.

Повече информация за главните дискусионни тематики и елитните участници в мултиплатформения финансов план „ Инфлацията – рецесия и опция “ ще откриете на, от където може да закупите и билети за наличие на място на събитието. 

„ Мениджър Нюз “ е медиен сътрудник на събитието. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР