В една от най-големите военни бази в САЩ – Форт

...
В една от най-големите военни бази в САЩ – Форт
Коментари Харесай

Строят „фалшив” град за обучение на служители

В една от най-големите военни бази в Съединени американски щати – Форт Бенинг, ще се появи подправен град. Той ще съставлява самобитен комплекс за образование на чиновници от имиграционните служби. В рамките на плана ще бъде симулиран животът в градските региони, както и редица елементи, присъщи за елементарното всекидневие. Фалшивите къщи ще разполагат с всичко, което има в един елементарен дом – мебели, съдове, детски играчки, даже подправени паспорти, които могат да бъдат открити на местата, където живеят незаконно пребиваващите. В някои от къщите ще има скрити стаи и лаборатории за правене на опиати.

Учебният център ще бъде ситуиран в 50 здания с повърхност от 400 до 100 000 кв.м. Корпусите ще бъдат на модулен принцип, с цел да може да се сплотяват в разнообразни конфигурации, за пресъздаване на картини от разнообразни щати и градове. Цената на плана надвишава 17 млн. USD.

Към момента на територията на Форт Бенинг към този момент се образоват митнически чиновници и такива от имиграционните служби, като развиват бойните си умения и способи за осъществяване на секрети следствия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР