В една любовна връзка и жените, и мъжете имат нужда

...
В една любовна връзка и жените, и мъжете имат нужда
Коментари Харесай

Тези 4 стъпки карат мъжете да се чувстват обичани

В една любовна връзка и дамите, и мъжете имат потребност да усещат любовта на другия към себе си.
Мъжете не са толкоз прочувствени, мъчно изричат своите стремежи, може би от време на време малко от позор. Но за тях е значимо да се усещат обичани и мечтани от партньорката си. Не е нужно да вършим нещо грандиозно, с цел да покажем обичта си. Нужни са тези 4 дребни стъпки.

Позволете му да ви разсмее
Ако има нещо, което мъжете обичат, това е външното удостоверение, че те са значими и харесвани от дамите. Как наподобяват, по какъв начин се възприемат, какъв брой сполучливи са за света. Когато един мъж съумява да ви разсмее, макар провокациите, които може да имате като двойка, той ще почувства обич и наслада към вас и към себе си. Това е метод да се почувства оценен от дамата, която обича.

Отбелязвайте това, което прави за вас
Мъжете са най-хубави, когато дават. Това е в природата им. Когато дават, те се грижат за тези, които обичат и това е изконна потребност за тях. Понякога може да е мъчно за актуалните мъже да дават, тъй като за актуалните дами е мъчно да получават. И неведнъж, когато мъж дава на жена, тя като че ли подценява неговия жест. Възможно е да демонстрира, че не ѝ е задоволително, или да работи по метод, който допуска, че не го заслужава. Когато мъжът дава нещо на една жена, било то подарък, внимание, материална помощ, различен тип помощ, той го прави от сърце. Ето в този миг за него е значимо дамата да означи усилието му, партньорката му да му благодари и това го кара да се усеща обичан и скъп.

Позволете му да ви помогне
Жените по природа са по-грижовни спрямо мъжете. Копнеем да се грижим за всеки, постоянно дотам, че стопираме да вършим нещо за себе си и се възмущаваме и огорчаваме. На мъжете им е прелестно да се грижим за тях, само че не желаят да сме прекомерно потребни, да преобладаваме. Затова е значимо да оставим обичания мъж да ни оказва помощ – да възнамерява къде да хапнем, да напазарува, да помогне в почистването на дома и т. н. Да му благодарим за поддръжката.

Водете се от женската си сила
Живеем в свят, в който дамите се стремят да бъдат положителни във всичко. Често събитията ни трансформират в прекомерно самостоятелни, губещи част от женската си сила. Мъжете обичат да се усещат мощни, да са бранители. Жените са нежни и грижовни. И без значение какво споделя светът, множеството мъже и дами реагират на силата и нежността на другия. Това е в природата ни. Показването на женската ни сила не ни прави слаби, безсилни или по-малко сполучливи. Просто не трябва да поемаме и всички мъжки функционалности, непозволявайки на колегата ни да бъде мъж, да прояви себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР