В един откровен разказ за майчинството Ася от видеоканала “Mamma

...
В един откровен разказ за майчинството Ася от видеоканала “Mamma
Коментари Харесай

„Децата не са най-важното в живота ми, те са най-важното в своите животи“: откровеното писмо на edna майка

В един прям роман за майчинството Ася от видеоканала “Mamma Mia” този път приказва за страсти – връхлитащи като вихър, помитащи живота, оставяйки ни една концепция по-мъдри . А преподавател са децата – нашето продължение, нашето по-добро аз.

„ Децата не са най-важното в живота ми, те са най-важното в своите животи “

И преди да започнете да съдите, добре обмислете тези думи. За всяка майка нейните деца са чудо и низ от безкрайни уроци. Всекидневни уроци. Ние сме това, което сме, поради децата си. В тях виждаме своите неточности, от тях се учим къде сме сбъркали и по какъв начин да бъдем по-добри и, не на последно място, да оказваме помощ и на другите.
 Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш Edna предлага Когато думите не стигат, ето какво би трябвало да подариш
„ Никога не спирай да сбъдваш фантазиите си по метода, по който го правиш, тъй като си 100 пъти по-упорита от мен и хиляда пъти по-трудолюбива “

Няма думи, които биха могли да опишат гордостта на една майка, когато види детето си да сбъдва своите фантазии. Помагайте им, насърчавайте ги да вършат това, което обичат, желаят и могат .

„ Когато синът ми се роди, татко му си имаше другарка “

Можете да си визиите какъв брой прочувствен миг в живота на една майка е да има новородено бебе и мъж, който не знае дали желае да бъде с нея, или не. Въпреки това или точно поради това тя назовава сина си „ моето избавление “. Нейното малко избавление я учи да бъде мощна за 18 индивида и да плаче, когато желае. За страдание обаче, на дете, родено в толкоз неуверена обстановка, му липсва това детство с щастливи мигове и моменти, в които се посрещат децата със крепко и заедно семейство. Нормално е да чувствате виновност. Нормално е да желаете да му се „ изплатите “ по някакъв метод. Общо взето, не чувствайте виновност, че чувствате виновност. Но това, което се случило, оставете в предишното.

 майка iStock

„ Бебетата израстват независими хора, когато са до майките си “

Много майки се тормозят, че когато практикуват така наречен „ привързано родителство “ и спят в едно легло с децата си, те ще станат капризни или несамостоятелни. Е, уверяваме ви, че това е единствено мит. А детето връща доста повече обич на майка си след време – цялата тази обич, която й е липсвала в оня избран миг на неговото раждане.

„ Мъжете са друга галактика “

Да, постоянно сме чували да споделят, че мъжете и дамите са от две разнообразни планети – те в действителност са от разнообразни вселени. Който и да мисли, че може да отгледа момче и момиче по един и същи метод, бърка. Често може да ви се коства, че в ранна детска възраст момчето ви може да е глуповато спрямо момичето, да подхожда по друг метод към всичко, даже към едно връзване на обувки. Дори и най-палавите девойки са по-изпълнителни от всяко момче.

 майка iStock

„ Завиждам на майките, които имат единствено момчета “

Те могат да се потопят изцяло в мъжкия свят , да го видят „ от вътрешната страна “ и да вникнат в мъжкия метод на мислене. Учат майките на приемливост и към мъжете, и към свекърва си.

„ Децата ме научиха да бъде себе си към днешна дата “

Те са най-гигантският стожер в живота на майката, планина, която се изкачва всекидневно, и море, в което тя намира покой. Това, което е най-важно, е какво им оставяте и какво оставяте след себе си. Не ги обременявайте с това да са най-важното във вашия живот, а ги научете по какъв начин да бъдат най-безценното в своя.

 майка iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР