В един момент ми сподели, че е заплашван от определени

...
В един момент ми сподели, че е заплашван от определени
Коментари Харесай

За бившия прокурор на София Нотариуса беше световнонеизвестен, ...

" В един миг ми показа, че е заплашван от избрани хора, ходихме на диалог, имахме срещи с лицата, които го притесняваха ", изясни Кокинов.

Притеснението било във връзка два недвижими парцела. " Искаха да ги освободи. Към оня миг не ставаше въпрос за никакви Нотариуси ", разясни той. 

 

" Когато разбрах, че става дума за търговски взаимоотношения, го насочих към юристи в тази посока ", добави някогашният градски прокурор. 

 

Според него явно става дума за две групи. " Прокуратурата би трябвало да направи всички допустимо, с цел да излезе с чест от обстановката, с цел да не бъде упрекната, че пази един или различен кръг ", сподели Кокинов.

 

" Не знам по какъв начин системата може да защищити магистрат, който непринудено е отишъл в едно заведение. Въпросът е по кое време са разбрали за тези записи. След изгубването на Петьо Петров брачната половинка му стартира да приказва, след това получи обвиняване и млъкна ", посочи той. 

 

Потитан по какъв начин се е издигнал Петров до началник на следствието, Кокинов сподели " Божа работа ".   

След убийството на Нотариуса, Кокинов, който разбираме, че е познавал мъжа и са имали против, съобщи, че Мартин Нотариуса е " световнонеизвестен ".

 

" Не съм бил в клуба на Мартин Божанов-Нотариуса. Не съм и бил поканен. За първи път чух името му, откакто беше разстрелян - световнонеизвестен ",

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР