В един избирателен район в Русия, в гр. Барнаул, кандидатът

...
В един избирателен район в Русия, в гр. Барнаул, кандидатът
Коментари Харесай

Руската ЦИК: Владимир Путин печели изборите с 87%

В един изборен регион в Русия, в гр. Барнаул, претендентът на комунистическата партия е получил над 70% поддръжка, до момента в който за Путин са дали своят вот към 7% от гласоподавателите. Като цяло, всеки от „ съперниците ” му събира към 3% - 4% поддръжка.

В следизборна конференция Владимир Путин благодари на руснаците и разгласи, че съветската народна власт превъзхожда американската, „ където можеш да си купиш глас за към Щатски долар 10 ”. На въпрос за гибелта на Алексей Навални, Путин изясни, че е обсъждал размяната му с руснак (платен убиец), излежаващ присъда в Германия, при изискване, че опозиционерът в никакъв случай не се върне в Русия, „ само че се случи, каквото се случи. Какво можеш да направиш? Такъв е животът ”.

Акцията „ По пладне против Путин ”, инспирирана от починалия Алексей Навални, събра хиляди хора през вчерашния ден в 12:00 пред изборните секции в Москва, Санкт Петербург, Омск, Челябинск, Перм, Екатеринбург, Томск и други съветски градове. За присъединяване си в самодейността са задържани към 80 души, в това число...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР