В ечерната иглика произхожда от Северна Америка. Растението с крави

...
В ечерната иглика произхожда от Северна Америка. Растението с крави
Коментари Харесай

Вечерна иглика – растението, което се грижи за хормоните

В ечерната иглика произлиза от Северна Америка. Растението с крави жълти цветове цъфти в интервала май-октомври, когато се и бере.

Наименованието му се свързва с времето, когато разтваря своя цвят – през нощта.

Вечерната иглика е извънредно потребна, поради богатото наличие на гама-линоленова киселина, който е от значително значение за положителното ни здраве. От растението се извлича масло, което може да се употребява при разнообразни здравословни проблеми, споделя

Вижте повече за нейните изгоди:

Регулира хормоните

Поради високото наличие на есенциални мастни киселини, вечерната иглика оказва помощ при регулирането на хормоните при менопауза и Постановление на Министерски съвет. Маслото е ефикасно средство и за стимулиране на женската репродуктивна система.

Помага при кожни проблеми

Гама-линоленовата киселина има мощно противовъзпалително и антибактериално деяние. Маслото от вечерна иглика хидратира в дълбочина и успокоява раздразненията и зачервяванията. Препоръчва се при акне, екземи, псориазис и други кожни раздразнения.

Предотвратява сърдечни проблеми

Маслото от вечерна иглика понижа риска от сърдечносъдови болести, като понижава холестерола, както и риска от формиране на съсиреци, контролира кръвното налягане и поддържа кръвообращението.

Помага при ставни проблеми

Силните противовъзпалителни свойства на вечерната иглика спомагат за предварителна защита от артрити. Гама-линоленовата киселина понижава загубите на калций и спомага за по-лесното му асимилиране от костите, като по този начин лимитира риска от развиване на остеопороза.

Маслото от вечерна иглика оказва помощ още при сухота в очите, косопад, хронична отмалялост и диабет.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Докторе, след имунизацията ще мога ли да изсвирвам на акордеон? - Да. - Колко хубаво, а преди не можех...   Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте кои са теБившият началник на стартъпа, основал електрическия влекач Nikola, е арестуван под стража.Според Тимановская върху нея е упражняван напън и се пробват да я изведат от Япония без нейното съгласиеПотъналата кола е видяна от почиващи край водоемаЗаради поправки се стопира работата и на Топлоелектрическа централа - " София " „ Пфайзер ” разгласи, че приходите му от продажбата на имунизацията през първата половина на 2021 година възлизат на 11,3 милиарда долараИванов: Не мога да си изкривя душата и да кажа, че фигурата, която беше оповестена за министър-председател, е убедителнаПрогнозите са повишаването да продължиОкръжният съд в Нойрупин, Германия е позволил показаните от прокуратурата обвинявания в съучастие в убийството на 3500 лица " Проблемите ще настъпят след средата на август ", съобщи проф. ВитановТримата му спътници са ранениНИМХ разгласи сигнален оранжев код за високи температури в 25 области от страната, а в останалите 3 области - жълт кодКакви са настоящите данниФункцията ще се ползва автоматизирано съгласно определеното изображениеПри близо 40 градуса п
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР