В два имунизационни кабинета в Бургас ще се извършва денонощно

...
В два имунизационни кабинета в Бургас ще се извършва денонощно
Коментари Харесай

Ваксини не идват, но 2 кабинета ще работят денонощно в Бургас от днес

В два имунизационни кабинета в Бургас ще се прави непрекъснато Covid имунизация на всички искащи от през днешния ден. Първите записали се 70 души ще бъдат имунизирани до неделя. В момента наличната ваксина, която се слага, е на " АстраЗенека ", заяви БНР.

Двата имунизационни кабинета, които ще обезпечават непрекъснат режим на работа, се намират зад незабавния център и в медицински център " Св. Николай Чудотворец ", сподели представителят на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване Юлия Андреева:

" Двата кабинета ще работят в денонощен режим, т.е. единият работи през делнични дни в работно време, а другият - в събота и неделя и в празнични дни. Няма искащи да се запишат нощем. Тези бройки ваксини, които са ни предоставени за тази събота и неделя, към този момент са планувани. "

Желателно е хората да се запишат авансово за имунизация за да няма скупчване.

" Могат да идват и хора свободно, т.е. в случай че има някой незаписал се, той може да пристигна, само че дали ще има ваксина за него и какъв брой ще се наложи да чака, това също не можем да кажем. Защото записалите се са с преимущество, с цел да може да има някакъв проект, да има гаранция, че този който се е записал, ще получи ваксина, тя няма да свърши тъкмо пред него ", разясни Юлия Андреева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР