„В ДПС всички етноси сме заедно и всички с достойнството

...
„В ДПС всички етноси сме заедно и всички с достойнството
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Гурково: Нашият кандидат ще бъде кмет-обединител, който ще се грижи еднакво за проблемите на всички!

„ В Движение за права и свободи всички етноси сме дружно и всички с достолепието си отстояват своята еднаквост и ще не престават по този път. Ние милеем за нашата Родина и от 30 години сме потвърдили с делата си, че сме пазители на целостта, стабилността, сигурността и мира на нашата страна. “

Така се обърна към жителите на община Гурково ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

На предизборната среща в град Гурково бе показана листата за общински съветници и претендента на Движение за права и свободи за кмет на общината Мариан Цонев.
Председателят на Движение за права и свободи сподели, че няма да позволим на никой да слага под риск демокрацията в нашата страна.

Тяхната ненавист не може да победи нашата обич. Ние ще им отвърнем с обич, с цел да им кажем, че нас никой не може да разделя, сподели още той. Нито в Сунгурларе, нито в Гурково, нито в България. Никой не може да ни раздели по етнически и набожен принцип, добави Карадайъ.

Правят се на националисти, приказват за Левски, само че не чуват неговите завещания, а точно да живеем дружно всички етноси в чиста и свята република, разгласи още водачът. Това е завета на Левски и това прави Движение за права и свободи в продължение на към този момент 30 години, бе безапелационен той.

Карадайъ даде поддръжката за претендента за кмет на община Гурково Мариан Цонев и сподели, че ние задължаваме нашия претендент да стане кмет-обединител на хората в община Гурково. Кметът, който ще се грижи еднообразно за проблемите на община Гурково и на всички обитаеми места, добави той.
Нашите деца желаят четири години грижи, а не еднодневно внимание, разгласи водачът. Ние в Движение за права и свободи знаем, че властта в една народна власт не се взима със мощ, а от хората. Властта е на хората, а всички политици са инструмент за осъществяване на тази власт, която е на хората. Там персоните са краткотрайно, заключи водачът на Движение за права и свободи.

Зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев сподели, че Движение за права и свободи е партията, която въплъщава единството на България. Движение за права и свободи е партията, която породи от болката и тъгата на един етнос и една вяра. Движение за права и свободи поведе борбата за народна власт от тази тъга, добави той.

Превърна я в мирния европейски път на България и през днешния ден изправя пред вас една партия, обединила букет от етноси – българи, турци, роми, арменци и всички етноси. Един прелестен букет от религии носи знамето на демокрацията, единството и напредъка, съобщи още Цонев.

Йордан Цонев сподели, че някой в нашата страна е мощно угрижен от това, че в Движение за права и свободи всички сме дружно. Че в Движение за права и свободи разликата не е проблем, а е благосъстояние, посочи той. Движение за права и свободи прави от разликата благосъстояние и политика, която е образец освен за останалите в България, а и за цяла Европа.

За Движение за права и свободи са значими дребните общини и дребните обитаеми места, тъй като в Движение за права и свободи са значими хората, децата и тяхното бъдеще, разгласи Цонев.
На предизборната среща участва и зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР