В доклада за парламентарната комисия за проверка на работата за

...
В доклада за парламентарната комисия за проверка на работата за
Коментари Харесай

Отровна атака. Румен Петков с безмилостен удар по кабинета

В отчета за парламентарната комисия за инспекция на работата за прекъсване на Газпром, видимо е, че грабежът сплотява. 

От отчета е очевидно, че прекъсване на работата с Газпром износ е довело автоматизирано до ускъпяване на газа с 20-30%, ние Булгаргаз, Българската страна сме блъснали нашата страна с едно от нищо непредизвикано оскъпяване. Това е очевидно желание да се граби жителя и стопанската система и желанието да се обслужват непознати ползи.

Подходът на Булгаргаз е впечатляващ. От компанията от 40 търговци на газ в страната, канят единствено 10 на договарянията.Това съобщи ръководителят на АБВ Румен Петков на конференция на партията във Варна, представен от actualno.com.

При доставката на американски полутечен газ две неща би трябвало да бъдат документирани от прокуратурата по един подобаващ метод. Първо, по каква процедура са определени тези снабдители? Процедура няма. Това е явен корупционен акт. Защото законът за публичните поръчки, законът за енергетиката, задължават Булгаргаз да подхващат избрани ограничения при гарантиране на доставките на газ в България.

Начинът по който газа е влезнал в България е противозаконен. Посочено е, че газа е влезнал в България на точката Странджа 1, такава точка на картата няма от години. Този газопровод не работи. Това е случай, за който турската страна беше дала единодушие еднократно, за което Европейска комисия си затваря очите. За нас като страна-членка закононарушението става част от всекидневието. Трябва да сме наясно за каква правова страна в Европейски Съюз приказваме или за неналичието на право и то да бъде погазвано в името на нечии ползи.

1/3 ще плащаме азерски газ на цена контрактувана преди 10 години, другите две трети на пазарна цена. Опитите на Василев и Петков да ни лъжат, че получаваме цялото количество на цялата цена са грозни. Натискът на управлението на АЕЦ Козлодуй е закононарушение към сигурността на централата, закононарушение към жителите на България и Румъния.

Чест прави на управлението на атомната централа, че не се поддаде на този фарс и това би трябвало да бъде регистрирано от обществото. Гражданите би трябвало да видят на какво са способни тези хора, които идват от на никое място, с цел да погазят публичния интерес и интереса на стопанската система без да е ясно в името на какво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР