В доклада г-н Сантос беше обвинен, че е излъгал за

...
В доклада г-н Сантос беше обвинен, че е излъгал за
Коментари Харесай

Джими Кимъл изпече Джордж Сантос преди гласуването за изгонване: „Приятно прекарване в затвора“

В отчета господин Сантос беше упрекнат, че е излъгал за заемане на персонални пари за акцията си в Конгреса през 2022 година, след което „ се е изплатил “ за подправените заеми, употребявайки средства от акцията.

Той също по този начин е употребявал дарителски пари, с цел да изпръска персонални развлечения като ботокс, артикули на Hermes, ваканции до Хамптън и Лас Вегас и за OnlyFans, откри комисията.

Конгресменът, против който бяха повдигнати 23 федерални обвинявания през октомври, съобщи, че отчетът е „ замърсен преднамерен акт и подобен, който потъпква всичките ми права “.

Въпреки това през последните дни той наподобява е приел ориста си – сподели в четвъртък, че е „ в мир “ с вероятността да бъде изпъден от Къщата.

По време на шоуто си в четвъртък вечерта господин Кимел се прицели в господин Сантос, изразявайки недоверието си какъв брой време е лишило на Камарата да го изгони.

„ Това е все едно психологично болен да избяга от болничното заведение и да се скита в кула за надзор на въздушното придвижване и година по-късно той все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР