В Добруджа все още не знаят с какъв бюджет ще

...
В Добруджа все още не знаят с какъв бюджет ще
Коментари Харесай

В Добруджа не знаят с какъв бюджет разполагат

В Добруджа към момента не знаят с какъв бюджет ще разполагат за 2020 година. Това ще дефинира и дали ще има понижение на заплатите в отбора. Отборът е безапелационен водач в Североизточната Трета лига и може да се смята за нов член на втория ни ешелон без значение какво ще реши БфС за шампионатите.

" На този стадий в клуба към момента не е обсъждан спад на заплатите за интервала на изключителното състояние. Причината е, че още не знаем с какъв бюджет ще разполагаме за годината. Това ще стане, откакто общината вземе решение. На този стадий футболът е обикновено да остане на назад във времето - най-важно в този момент е здравето. Адмирирам тези съществени ограничения, които бяха взети в България още през цялото време ", съобщи основният управител на добричлии Светослав Петров.

В най-хубавия вид, в случай че в края на май сезонът може да бъде възобновен, той счита, че в Североизточна Трета лига би трябвало да се доиграят единствено мачовете от постоянния сезон, и то без отсрочените. " За нас е значимо обаче и какво ще бъде решено преди този момент за професионалните групи, с цел да се избегне вид след довършването на този сезон да би трябвало незабавно да стартираме във Втора лига, без да имаме време за подготовка и селекция за по-горното равнище ", означи Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР