В дните си на футболист Дженаро Гатузо бе един от

...
В дните си на футболист Дженаро Гатузо бе един от
Коментари Харесай

Как лудият Гатузо изяде жив охлюв заради бас

В дните си на футболист Дженаро Гатузо бе един от най-лудите и ярки облици в международния футбол. Рино бе част от един популярен тим на Милан, донесъл доста наслади на почитателите на "росонерите ". Той несъмнено нямаше техниката на своите съотборници в Милан като Кака и Андреа Пирло, само че все пак със своята непремиримост, предпочитание за победа и същинска полуда на терена бе може би най-запомнящата се фигура от този тим.

Но даже и когато става дума за човек като Гатузо, няма по какъв начин да не се шокирате, когато разберете, че актуалният треньор на Милан е изял жив охлюв поради бас със съотборниците си.

Невероятната преживелица се разиграва ден преди значим мач с Манчестър Юнайтед. Играчите на Милан са в центъра на терена и загряват, когато виждат охлюв, пълзящ по тревата.

И съотборниците вземат решение да тестват смелостта на Гатузо като го провокират да го изяде. А халфът с удоволствие се съгласява, въпреки и против почтена премия.

"Казах им. 'Добре, 500 евро от всеки от вас и ще го направя ", споделя Гатузо в любопитно изявление пред "Гадзета дело Спорт ".

"Исках да дам парите като премия за нашите четирима фитнес треньори, които бяха на стаж с нас. Така че взех охлюва, сложих го в устата си и го глътнах. След това им дадох 15 хиляди евро. "

В изявлението Гатузо споделя и други шокиращи случки като това, че е забил вилица в ръката на "дразнещия го " Масимо Одо.

"Когато играех, всички противници ми бяха врагове. Мразех всичките, не ми пукаше за тях. Исках да страдат ", споделя още страховитият Гатузо. "Бях от лудите по футбола. Бях сгрешен в главата. За 18-19 години футболът бе единственото нещо, което ме интересуваше ", добавя Гатузо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР