В дните, когато кризата все по-силно удря обществото ни, охранителите

...
В дните, когато кризата все по-силно удря обществото ни, охранителите
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Прибират по 50 кинта за вход на непълнолетни

В дните, когато рецесията все по-силно удря обществото ни, охранителите подвигнаха цената за незаконен вход. Здравите момчета, които стоят на вратите на огромните заведения у нас, още веднъж са в играта и прибират тлъсти суми на вечер, с цел да пускат малолетни, научи Lupa.bg.

На този стадий това е съвсем на всички места в София и част от огромните ни градове, само че наклонността е този тип на спомагателни приходи да нахлуе със страшна мощ по морето, където се насочват младежите да летуват. Младите хора търсят курорти, където са известните и вървежни заведения по родното Черноморие.

На този стадий охранителите, които печелят положителни пари, дебнейки за сигурността на клиентите, желаят от малолетните сред 30 и 50 лв., с цел да ги позволен вътре. Но това е сумата единствено за вход, като при възможна инспекция или проблем, те не носят отговорност. На тези, които са под 18 години, желанията са им да бъдат измежду батковци и каки, да се наливат с питиета и да трошат пари, дадени им от родителите.

По информация на Lupa.bg се оказа, че полицията също си затваря очите при тази неправда, която мнозина биха нарекли закононарушение. Проверките в нощни заведения и питейни заведения са необичайност, защото е обществена загадка, че притежателите им заплащат тлъсти възнаграждения и на проверяващите, които от своя страна си затварят очите.

Преди това, когато имаше ограничаване за влизането със документи, децата влизаха с непознати такива, или изтеглени на телефоните си с името на някой член на фамилията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР