В днешното специално студио, посветено на лятната подготовка на Левски

...
В днешното специално студио, посветено на лятната подготовка на Левски
Коментари Харесай

Всичко най-важно от лагера на Левски, Лудогорец и ЦСКА-София в Студио Лятна Подготовка

В днешното особено студио, отдадено на лятната подготовка на Левски и първенеца на България - Лудогорец, феновете на Sportal TV съумяха да научат най-интересните вести към двата клуба от подготвителния им лагер в Австрия. " Студио Лятна Подготовка " стартира с коментар незабавно след последния съдийски сигнал на контролата среща сред Лудогорец и Ботошани, приключила с триумф 2:1 за българския първенец.

Специалният ни делегат в Австрия срещна феновете на " Студио Лятна Подготовка " с новините към Левски денем и положителната новина, пристигнала от УЕФА по-рано през днешния ден. Голмайсторът на " сините " и Първа Лига Станислав Костов ще бъде разполагаем за реванша против Ружомберок на стадион " Георги Аспарухов”.

Феновете на Левски научиха и на кого ще разчита наставникът Петър Хубчев в последната контролна среща на “сините” против Йънг Бойс. Специално време бе отделено и на контролата сред ЦСКА-София и Ференцварош. Противникът на “червените” чака Лудогорец в първия прелиминарен кръг за Шампионска лига. Днес ЦСКА-София загуби с 0:1 от унгарския първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР