В днешното издание на рубриката Арт посоки с Галя Крайчовска

...
В днешното издание на рубриката Арт посоки с Галя Крайчовска
Коментари Харесай

Арт посоки с Галя Крайчовска - предизвикателства на големия екран

В днешното издание на рубриката " Арт направления " с Галя Крайчовска ще видите какви филми може да гледате тази седмица.

И дано филмовото предизвикателство да стартира в този момент. Десетминутни киноистории ще разкриват хубостта на град Добрич. Общината и CastFolio провеждат кино маратон „ Красив Добрич ”. От през днешния ден до неделя би трябвало да се снимат филмчетата, а на церемонията на 23-ти жури ще разгласи спечелилите на първите три места. Една от премиите е присъединяване в Берлинале, което е необичаен късмет за изкушените от правене на кино.

„ Слънцето в нас ” - една киноистория на Клер Дени, въодушевена от книгата на Ролан Барт „ Фрагменти на любовния дискурс ”.

“Каква стилна приятност е този филм. Оставя ви да се чувствате по-секси и по-умни. ” - написа " Гардиан ". Магнетичната Жулиет Бинош е отпред на звездния екип, в компанията на Ксавие Бовоа, Сандрин Дюма, Валерия Бруни Тедески и Жерар Депардийо като екстрасенс. Когато имаш всичко, само че не напълно. Когато професионалните триумфи и прекосяването през разнообразни връзки не могат да запълнят неналичието. И се питаш - в последна сметка същинската обич съществува ли?

Седмица на скандинавското кино ви чака в Дома на киното. Финалът, на 3 октомври ще постави шведската комедия „ Пълна неразбория ”.

Безумно комичен и вълнуващ, обичаният ми артист и воин, а несъмнено и ваш - „ Джони Инглиш избухва още веднъж ”. Точно с това заглавие ни примамва третата част от поредицата за сътрудника непредпазливо с Роуън Аткинсън. Ще си партнира с Олга Куриленко, Бен Милър, Ема Томпсън, Джейк Лейси. Новото премеждие стартира, когато хакерска атака разкрива самоличността на всички английски сътрудници под прикритие и последната вяра на тайните служби на Нейно Величество примигващият Джони Инглиш. Предизвикателствата не могат да му се опрат - самоуверено ще се оправи с разкриване на Инстаграм профил и други софтуерни оръжия. Джони избухва, а ние с него.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР