Джейми Карагър брутално каза на звездата на Манчестър Юнайтед Каземиро

...
Джейми Карагър брутално каза на звездата на Манчестър Юнайтед Каземиро
Коментари Харесай

Джейми Карагър брутално казва на Каземиро да „отрече деня“, докато Ерик тен Хаг рискува да има обратен ефект

Джейми Карагър брутално сподели на звездата на Манчестър Юнайтед Каземиро да „ отхвърли деня “, играейки футбол на най-високо равнище.

32-годишният Каземиро размени поста централен бранител и капитан в понеделник, когато потърпевшият от травма Юнайтед бе надвит с 4-0 от 14-ия Кристъл Палас в един от най-мрачните дни на мениджъра Ерик загар Хаг отпред. Петкратният притежател на Шампионската лига полузащитник беше унизително заловен за първия гол на Палас и устоя неприятни начални 45 минути, само че Ten Hag го задържа през второто полувреме.

Хазартът му не се изплати, като Каземиро продължава да се бори и е отговорен за третия гол на Палас на разтърсващия Селхърст Парк – още един удар от трансферната цел на Юнайтед Майкъл Олисе. Късна неточност на опитния бразилец съвсем донесе и пети гол на домакините, а Карагър не сдържа нищо по време на своя разбор след мача.

„ Казах на полувремето, че би трябвало да извади Каземиро “, стартира легендата на Ливърпул в ефира на Sky Sports в Monday Night Football....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР