В днешно време много дами прибягват до различни козметични процедури

...
В днешно време много дами прибягват до различни козметични процедури
Коментари Харесай

7 популярни козметични процедури, които специалистите НЕ препоръчват

В днешно време доста дами прибягват до разнообразни козметични процедури за разкрасяване. Някои, тъй като са в преклонна възраст и считат това за належащо, други – тъй като считат, че това е съвременно и ще бъдат още по-красиви след въпросната процедура. Вярно или не, разкрасителните процедури съществуват, само че до каква степен са потребни е обособен въпрос. Това са 7 козметични процедури, които съгласно специалистите не би трябвало да се вършат от дамите – вижте за какво.

Мезотерапия – процедура с инжекции за опъната и сияйна кожа. Имаме две изказвания за вас – болежка и временен резултат. Щом той отмине, бръчките ще се завърнат, а и може да получите алергия или други проблеми поради отнасяне на кожата с инжекциите.
 Течен или елементарен сапун: Как да изберете? Течен или елементарен сапун: Как да изберете?
Що се отнася до здравето на кожата и убиването на микроби, доста хора се чудят дали да посегнат към течния, или елементарния сапун. Как...

Лифтинг за лице – това е процедура, която оказва помощ за понижаване на бръчките. Особеност при нея е краткотрайният резултат, защото тя прави кожата по-малко еластична от преди, което е причина за връщане на бръчките и то по-интензивни от преди. Ако още веднъж решите да извършите процедурата, рискувате да изглеждате неестествено.

Перманентен грим – непрекъснатият грим, с който постоянно изглеждате добре или най-малко по този начин би трябвало да бъде. Сред най-често прилаганите процедури тук са перманентните вежди. Те са като татуировка. Истината обаче е, че перманентният грим се ползва да чувствителни места и би могъл да окаже непряк резултат под формата на инфектиране, който ще ви донесе много неприятности. Ако решите, че имате потребност от тази процедура, отделете задоволително време, с цел да откриете експерт, който да я извърши.

Липосукция – извънредно известна козметична процедура, обвързвана с доста болежка и постепенно възобновяване. При нея истината е, че резултатът е временен и на фона на болката и вероятните последици, просто не си заслужава. След нея може да възникне хиперпигментация на кожата.

Увеличаване на устните – доста съвременна процедура измежду дамите, която също има краткотраен резултат. Трае до 6 месеца като по-късно процедурата би трябвало да се направи още веднъж. Болезнена е, по тази причина предлагаме да употребявате молив и емайл за устни, с които също може да постигнете образен резултат на по-големи и плътни устни.
 9 мита, в които козметичните компании ни карат да имаме вяра 9 мита, в които козметичните компании ни карат да имаме вяра
Рекламата и лъскавата опаковка са решаващи фактори при избора ни на нови козметични артикули. Професионалният гримьор и специалист Паула Б...

Избелване на зъби – избелването на зъби с ултравиолетови лъчи поврежда трайно емайла на зъбите. Освен това резултатът не е толкоз дълготраен, изключително в случай че не следите какви храни има в менюто ви. Ако желаете да имате бели зъби, по-добре изключете нездравословните храни, кафето, цигарите, алкохола и други, които въздействат зле на зъбите и тяхната белота. Няма потребност да вършиме сходна процедура, която единствено би могла да ви сътвори по-сериозни зъбни проблеми в бъдеще.

Ихтиотерапия – тази терапия е обвързвана с лекуването на кожни проблеми по краката. Прави се посредством потапяне на краката в съд, цялостен с рибки, които да почистят и излекуват проблемите ви. Преди да преминете към процедурата се прави особено разчистване на краката. Рисковете тук са свързани със заразяване с гъбички или пораждане на други възпаления.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР