В днешно време животът безспорно е много променен, дори и

...
В днешно време животът безспорно е много променен, дори и
Коментари Харесай

Кавалерството е по-различно от преди! Самите жени вече го приемат по различен начин

В днешно време животът несъмнено е доста изменен, даже и в случай че го съпоставим с началото на века. А какво остава, в случай че създадем съпоставяне с предишния век! Редица неща се появиха като компютрите, смарт телефоните, цифровите технологии, които трансформираха освен метода ни на живот, само че и мисленето ни. Кавалерството е едно от нещата, които са се трансформирали съвсем до неразбираемост. Но освен от страна на държанието на мъжете. Напротив, самите дами сега го одобряват по друг метод. Изследването, което доближава до този извод, е извършено благодарение на 500 необвързани дами.

Те са дали отговор на няколко въпроса, а отговорите са несъмнено забавни. И по този начин, главният извод от проучването е, че жестовете на благородство в днешно време се костват на огромна част от дамите старомодни. Така да вземем за пример в предишното е било признато мъжът да помогне на дамата да облече връхната си дреха и да й помогне да се настани на стола си. Но през днешния ден, дамите освен че не чакат тези жестове, само че и им се костват странни.

По отношение на това какво счита дамата през днешния ден за положителни обноски, отговорът е забавен.

Кавалерството съгласно днешните дами е мъжът да държи на думата си, да ревизира дали дамата се е прибрала вкъщи. Също по този начин те не гледат с положително око на анулация на срещата в последния миг. Друг значим детайл за днешните дами е когато са с мъжа той да не обръща внимание на телефона си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР