В днешния ден, след разрешение на съда, са извършени процесуални

...
В днешния ден, след разрешение на съда, са извършени процесуални
Коментари Харесай

Министър Стоянов с подробности след обиска в частния клуб на Нотариуса

В днешния ден, след позволение на съда, са осъществени процесуални действия в по този начин наречения частен клуб за магистрати, заяви пред публицисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Изземват се компютърни конфигурации и други документи, които занапред ще бъдат оценени, сподели Стоянов. Министърът заяви още, че познава отстранения чиновник от ГДБОП.

" През интервала, в който съм бил шеф на ГДБОП, се е работило във връзка с тези хора. Всичко е в прокуратурата. А за какво чак в този момент, би трябвало да отговорят от там, сподели още министърът.

Стоянов заяви още, че познава задържания чиновник от Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ". " Познавам отстранения чиновник персонално, защото бях две години шеф на Дирекцията. Мога да го опиша като човек, който е сложен в връзката ", сподели той. Стоянов добави, че това демонстрира, че никой не е презастрахован, без значение в коя работа работи и всеки един може да се озове в следствения арест, в случай че нещо сгреши. Той се надявам този случай да изигрее своята превантивна роля.

Тази вечер в София се раззигра и подготовка, като се правят две образования. " Със заповед на премиера Николай Денков се организира антитерористично обучение на Министерство на вътрешните работи. Органите на реда тестваха проектите за реагиране при изключителна обстановка в действителна среда. Обучението включваше взаимна работа на екипи от разнообразни структури на Министерство на вътрешните работи, Министерството на защитата, Столична община, Спешна помощ и БЧК ".

" Целта на това е да се ревизира времето на реакция на службите. В идващите дни ще създадем изчерпателен разбор ", добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР