В действителност обаче актуалният сексимвол на родното кино и театър

...
В действителност обаче актуалният сексимвол на родното кино и театър
Коментари Харесай

Филип Буков се жени с предбрачен договор

В реалност обаче настоящият сексимвол на родното кино и спектакъл към момента е надалеч от тази крачка, само че това не му пречи да има отношение по въпроса. „ Не съм благоприятен, това беше една смешка. Но пък имам сериозна другарка “, прецизира той. 30-годишният артист, който гледаме в „ Денсинг старс “ е привързан от 2022 година с Ива Симеонова, приключила публицистика. Двамата даже живеят дружно и са си говорили за по-сериозни взаимоотношения, написа " Галерия ".

„ Харесвам брака, считам, че хората би трябвало да се женят. Много обичам сватбите. Събираш всички другари, обгрижват те до последно, напивате се, радостно е! Толкова хубаво съм си изкарвал на сватби, че няма по какъв начин да не желая и аз да си провеждам една “, уверен е артистът. За Буков обаче менделсона не е просто да узакониш любовта си. „ Бракът дава непоклатимост на дамата. Когато обаче го сключвате, двамата би трябвало доста ясно да си дадете сметка какво следва. Все отново това е голяма отговорност. Харесвам предбрачните съглашения, които са нужни, с цел да няма по-късно ядосани. Често пъти следим хора, които не се развеждат и вредят ан децата си, тъй като не могат да си разделят имането. Ако ти си от заможно семейство, а тя не е, и с цел да не те рекетира или в случай че е противоположната обстановка – той, разделете си нещата преди брака “, счита чаровникът.
Реклама
Той признава, че произлиза от обикновено семейство и самичък изкарва прехраната си, без да се оглежда в непознатото. „ Никога няма да се оженя по сметка и по тази причина да сме чисти и двете страни, си прави едно предбрачно договорче. После работим и построяваме нещата дружно. Естествено, мъжът е задължен да обезпечи дом на дамата и децата, само че в случай че попадна в обстановката, в която аз съм правилен на брачната половинка си и съм направил всичко за фамилията, а тя тъй като е нямала свободно време и си е работила напред-назад, правила е мизерии, да бъде по този начин блага, доблестна, стойностна и почтена, а не да ми споделя, че този апартамент остава за нея “, добавя още той.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР