В деня, в който стана ясно, че принц Хари и

...
В деня, в който стана ясно, че принц Хари и
Коментари Харесай

Падна поредна голяма тайна, свързана с Меган Маркъл и... първия й съпруг!

В деня, в който стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са сгодени, светът разбра, че нещо неприемливо до момента ще се случи в кралското семейство. Тя е американка, актриса, разведена и по-стара от принца, другояче казано, налице са всички условия този брак да не се състои, написа Блиц.

82 години откакто крал Едуард се отхвърля от престола поради американката Уолис Симпсън обаче нещата в Бъкингамския замък към този момент са разнообразни.

Кралицата даде разрешението си за сватбата и на 19 май звездата от " Костюмари " публично стана член на английското кралско семейство и херцогиня на Съсекс.

В деня на сватбата си Маркъл изглеждаше зашеметяващо в рокля на " Живанши ".
 
Въпреки упованията, че актрисата няма да изневери на стила си и ще забележим нещо много по-екстравагантно и самоуверено от тоалета на Кейт Мидълтън, когато беше младоженка, Меган изненада всички с изчистената си визия.

И двете ѝ рокли в този по този начин специфичен за нея ден бяха снежно бели, без никакви спомагателни декорации по тях от камъни, перли или дантела.

Но какво ли е било мнението на Маркъл за роклята на първата ѝ женитба.

На 10 септември 2011 година тя се омъжва за кинорежисьора Тревър Енгелсън, с който се разделят две години по-късно.

Преди 7 години 30-годишната тогава Маркъл залага на бохемска булчинска визия.

Тя е с пусната повърхностно коса и дълга бяла рокля без презрамки и V-образно деколте. Акцент на тоалета придава сребърен колан към талията ѝ.

Простотата на роклята приляга изцяло на неангажиращата атмосфера на сватбата, която се състояла на плажа в Ямайка. 

Пълна диаметралност на церемонията преди седмици, гледана от хора по целия свят, нали.

За разлика от множеството дами, наподобява Маркъл не е огромен обожател и на бижутата. На сватбата си с принц Хари тя носеше само дребни обеци и тиара.

Диадемата имаше 11 блестящи секции, осеяни с огромни и дребни брилянти. Тя е била направена за кралица Мери през 1932 година, с цел да се съчетае с луксозната брошка, която към този момент била получила като брачен подарък през 1893 година

И двете декорации били завещани от кралица Мери на нейната внучка Елизабет.

Тепърва ще забележим доста промени в стила на американката. 

На първата си публична изява като херцогиня Меган Маркъл сподели, че към този момент се преценява с две съществени правила в стила на една дама от кралското семейство - избраната дължина на полата/роклята и наложителният чорапогащник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР