В деня, в който Изабела Пертера де Хесус се роди,

...
В деня, в който Изабела Пертера де Хесус се роди,
Коментари Харесай

„Най-суровото бебе“ порасна. Как изглежда днес момичето, станало интернет сензация

В деня, в който Изабела Пертера де Хесус се роди, тя незабавно се трансформира във „ вирусна “ сензация. Без даже да го желае! Докато лекарите се потрудили старателно, с цел да я извадят безвредно на бял свят, тя подари света със ядосано изражение, присъщо на възрастен човек.

Когато момичето се родило през 2020 година, даже лекарите били сюрпризирани от мрачното изражение на лицето й: присвити вежди, тежък взор и нацупени устни придавалли на бебето цялостна съвестност.

И все пак е толкоз сладка! Фотографът Родриго Кунстман, нает от фамилията да улови момента, споделя: „ Тя отвори необятно очи, само че не заплака. Лекарят даже трябваше да каже: „ Плачи, Иса! “

Веднага откакто лекарят прерязал пъпната шнур, Изабела се разревала шумно. Майка й пък споделила: „ Бебето ми се роди самоуверено. “

„ Сърдитото бебе “ през днешния ден

От тогава минаха три години, само че момичето е запазило нацупената си муцунка и до през днешния ден. Това потвърди фотографът Родриго Кунстман, който снимал прословутата фотография от раждането на Иса.

Той я срещнал още веднъж преди няколко месеца. И безсрамно я щракнал за по едно ядосано селфи. Явно „ ядосаното бебе “ към момента дреме в нея две години по-късно.

Родителите й Даяна и Ренато постоянно споделят сладки фотоси на щерка си на личната си страница в Instagram. Там тя очарова почитателите си със сладка крива усмивка, както демонстрират част от фотосите.

Междувременно Иса много порасна и сега посещава детска градина в Бразилия. Родителите й са доста щастливи от това, както споделиха в прочувствено изказване: „ Боли, да, само че също така сме толкоз щастливи, че можем да ти предложим това, мама и баща са толкоз горди с теб. “

Няма е и диря от престорената мрачност на Изабела – както твърдят родителите й, тя е усмихнато и радостно момиче. Но в случай че стартира да се мръщи, тя става като две капки вода на нейната „ новородена “ фотография, направена в първите секунди от живота й.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР