В деня на траур, когато цяла България скърби за смъртта

...
В деня на траур, когато цяла България скърби за смъртта
Коментари Харесай

Кирил Петков се чувства горд, че е българин в деня, в който обесват Левски

В деня на печал, когато цяла България скърби за гибелта на Апостола, Кирил Петков разгласи, че се усеща горделив българин. В малко известие на фейсбук страницата на Министерски съвет, министър председателят споделя и цитати на Васил Левски като „ Дела трябват, а не думи “.

Странно е Петков да избере точно този откъс, в случай, че към този момент даже Румен Радев подлага на критика държавното управление за бездействието си. „ Времето на анализите свърши, трябват дейности “, разгласи преди дни президентът. Асен Василев обаче отвърна, че анализите били нещо доста хубаво, а огромна част от държавното управление не счита, че би трябвало да се бърза с каквито и да било дейности за преодоляване на рецесиите.

Гордият българин Петков, който единствено преди няколко месеца се принуди да приключи канадското си поданство и то след скандал, в нарушаване на Конституцията заемаше министерски пост, през вчерашния ден пък разгласи, че страната ни ще се води по образеца на Руанда, с цел да вървим към ярко бъдеще.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР