В деня на национален траур за загиналите - вече 17

...
В деня на национален траур за загиналите - вече 17
Коментари Харесай

Потрес! В деня на траур радио на Пеевски дъни кючеци и брутална чалга

В деня на народен печал за починалите - към този момент 17 души, - в рейса край Своге, радио „ Веселина “ от сутринта в понеделник излъчва в ефир кючеци и чалга. Водещите радостно отправяха поздравления и обявяваха ария след ария в купонджийски темп.
Сякаш не им идваше на разум да почетат най-малко за малко жертвите на адската злополука. Възмущението си по този мотив показват читатели на Фрог нюз, попаднали на инцидентно на чалга трелите в ефира. Те са потресени от арогантното и демонстратино неглижиране на подобен ден, в който всички българи отдават респект на жертвите, починали по безразсъден метод.

Радио „ Веселина “ от 2011 година е закупено от компания Best Success Services Media, написа в Уикипедия. Пак там се акцентира, че компанията е обвързвана с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Именно от радио „ Веселина “ стартира кариерата и на възлюблената на Пеевски – Цветелина Янева. Певицата взе участие и в юбилейния концерт на радиото в зала „ Армеец “.

Тя роди момиче на депутата-милионер. Малко по-късно изчезна за дълго от България. Слухове във фолк средите и политически кръгове настояват, че олигархът я изпратил в Дубай, тъй като се страхувал да не станат прелъстителен обект за хора, потърпевши от него в България. В Дубай тя живеела в имения за милиони, което българските институции отхвърлят да ревизират – кой е притежател и какъв е произхода на парите за него. Запознати считат, че там отиват огромна част от доларите, извоювани от контрабандата на цигари на „ Булгартабак “, разказана в отчет на турските служби.

Главният прокурор Цацаров обаче отхвърля и до през днешния ден да проверява обстоятелствата и доказателствата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР