В делегацията, която ще участва на международен конгрес в Хелзинки,

...
В делегацията, която ще участва на международен конгрес в Хелзинки,
Коментари Харесай

Кметът на Враца Калин Каменов е сред участниците в международния конгрес в Хелзинки

В делегацията, която ще взе участие на интернационален конгрес в Хелзинки, ръководена от министър-председателя Бойко Борисов, е включен и кметът на Враца Калин Каменов, който е единственият градоначалник от Северозападна България с право на глас . Европейската национална партия ще дефинира водещия си претендент за изборите за европейски парламент през 2019 година.
По време на срещата делегатите ще избират сред ръководителя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер и заместник-председателя на Европейска инвестиционна банка Александър Стуб. В рамките на конгреса на най-голямата партия в Европа - ЕНП, делегатите ще одобряват общи позиции по значимите за Европа тематики - сигурност, миграция, стопански напредък и нови работни места.
На срещата участват над 2000 представители от 40 страни . В тридневния конгрес вземат участие още: българските евродепутати от ЕНП, европейският комисар Мария Габриел, заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов, заместник-председателите на партията и кметове на София и Бургас - Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, както и кметове на най-големите общини от страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР