В декларация от парламентарната трибуна Демократична България настоява премиерът да

...
В декларация от парламентарната трибуна Демократична България настоява премиерът да
Коментари Харесай

Демократична България изрази загриженост от разполагането на руски сили по границата с Украйна

В декларация от парламентарната естрада " Демократична България " упорства министър председателят да показа в Народното събрание своята оценка за шпионския скандал и мрежата на въздействие на Русия в органите на изпълнителната власт и на Народното събрание.

От партията показаха мощна угриженост от разполагането на съветски военни сили по границата с Украйна. " Демократична България " упорства Народното събрание да одобри ясна политическа рамка за присъединяване на политическите делегации, водени от президента или от длъжностен министър в идни интернационалните срещи.

" В идните две-три парламентарни седмици е значимо Парламентът да одобри ясна политическа рамка за присъединяване на българските делегации, водени от президента, в тези значими събития. ", споделя Велизар Шаламанов от " Демократична България ".

В идващите три месеца предстоят срещи на върха на НАТО, Б9 и " Три морета ".

" Възможно е Народното събрание да не е настоящ и в интервала май-юли без решение на Народното събрание и без мандат да има присъединяване на български делегации с новоизбрани министри или министри от служебно държавно управление, което не би било добре за показване на визията на България в тези значими области. ", добавя Владимир Шаламанов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР