В даден момент се случва така, че човек изпада в

...
В даден момент се случва така, че човек изпада в
Коментари Харесай

Кои са нещата, които могат да ДЕПРЕСИРАТ зодиите

В даден миг се случва по този начин, че човек изпада в меланхолия. Дали поради неуспех, самотност, разлъка с обичания или по друга причина, стресът ни идва допълнително и води след себе си последствия. Остава да се оправим с тях и да не стоим в това положение дълго време. Нека забележим от какво се депресират другите зодии.

Овен – когато срещне игнориране от хората към себе си, това може в действителност да го отчая и разочарова. Той държи да бъде чут и свестен, а е и водач по природа. Когато не може да извърши тези свои желания, се депресира. Търси утвърждението на хората и държи да го получава постоянно.
Разкриха основните аргументи за депресията
Депресия, паника и посттравматично стресово разстройство могат да се развият след болести на сърцето, в това число сърдечна недоста...

Телец – скуката и еднообразието го побъркват. Просто не може да стои на едно място. Въпреки това е податлив дълго време да прекара в зоната си на комфорт, само че когато вижда, че това не води до на никое място, се депресира.

Близнаци – когато разбият сърцето му, изпада в меланхолия. Трудно се разделя с човек до себе си, в случай че последния реши да постави завършек на връзката. Изпитва ненавист, яд и горест към индивида, който се  е осмелил да го напусне. Макар да се демонстрира като самоуверено сърце пред други, надълбоко в себе си той тъжи.

Рак – разлъка с обичания и разочарования по всякаква форма могат да му донесат депресивно положение. Крехката душа на Рака се усеща зле, когато не е обичана и когато вижда, че проектите му не се реализират. Важно за него е да наподобява добре в кожата си. Щом види нещо по-различно от визията, която има, в огледалото, се депресира.

Лъв – има проекти за всяка своя стъпка и щом нещо не стане по този начин, както го мисли, той се разочарова надълбоко, толкоз че може да изпадне в меланхолия. Обича да бъде пръв измежду всички, да води, да реализира задачите си. Ако нещо го спре по пътя, може да страда дълго време.

Дева – в случай че прекомерно дълго стартира да мисли за живота си, може да изпита отчаяние и меланхолия, защото е прекомерно самокритична. Има разнообразни сюжети в главата си, които постоянно са отрицателни и я карат да се усеща зле. Страх я е нещо да не се обърка или да не се случи по проект.
Oблекчeте напрежението, като почистите дома или офиса си
Домакинската работа оказва помощ за възстановяване на психическото положение, настояват учени, а в този момент имате повече аргументи да подредите дома или о...

Везни – привикнали да управляват всичко, в случай че усетят, че към този момент не управляват нещата, това може да ги срине прочувствено и да им докара депресивно положение. Вероятността от неуспех ги плаши. Те губят салдото и се затварят в себе си.

Скорпион – депресира се, когато го е боязън от нещо, защото се усеща безпомощен. Обича провокации и риска, само че някак ги поема, когато знае, че ще има триумф. Живее на ръба и го осъзнава. Едновременно му харесва и се плаши от мисълта.

Стрелец – самотата е това нещо, което може да накара Стрелеца да се депресира. Той обича свободата си, само че има моменти, в които се усеща в действителност самичък и това не му е прелестно.

Козирог – старостта плаши Козирога доста. Стреми се да не мисли за нея, само че когато нещо му подсети за напредването на години, просто се ужасява. Прави всичко допустимо, с цел да забави процеса на стареене и да не вижда в огледалото първите дребни бръчици.

Водолей – в случай че някой му каже, че бърка, това ще го накара да премисля дни и нощи обстановката, до момента в който откри грешката си. И това може да не се случи. Чувства се унищожен, знаейки, че е сбъркал някъде.
Как тялото ни демонстрира, че сме в меланхолия
Не постоянно сме наясно с настъпването на депресията във времето и това е огромен проблем, тъй като без да разберем какво се случва с нас, не...

Риби – депресират се, когато нещата с колегата не вървят. Споровете ги напрягат неимоверно.  Те са доста чувствителни и всеки малък проблем им се отразява доста съществено.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР