В четвъртък ще преобладава слънчево време, но в часовете преди

...
В четвъртък ще преобладава слънчево време, но в часовете преди
Коментари Харесай

Затоплянето продължава, мъгли мъчат част от страната

В четвъртък ще доминира слънчево време, само че в часовете преди обяд на доста места в страната ще има мъгли. Предупреждение от първа степен, код жълто, за рисково понижена видимост и трайни мъгли е оповестено в западните и централните елементи от Дунавската низина и Тракийската равнина. Ще духа сдържан и мощен вятър от юг. Минималните температури ще бъдат от 7° до 12°, оптималните – сред 12° и 23°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, преди обяд тук-там с понижена видимост. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб до сдържан. Максимални температури ще са 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде прохладно. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. Ще бъде слънчево и по-топло, спрямо през вчерашния ден. Максималната температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра - към 6°.

В петък стоплянето ще продължи, само че няма да засегне регионите с трайни мъгли. В събота и неделя облачността ще се усили, само че слаби валежи се чакат единствено през първия ден, на обособени места в страната. Температурите едва ще се намалят, само че ще се задържат все по този начин над междинните за интервала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР