В четвъртък ще има заседание на Изпълнителния комитет на БФС,

...
В четвъртък ще има заседание на Изпълнителния комитет на БФС,
Коментари Харесай

Боби Михайлов хвърля оставка, ето кой става шеф на БФС

В четвъртък ще има съвещание на Изпълнителния комитет на БФС, на което президентът Борислав Михайлов евентуално ще подаде оставка.

Заедно с него оставки ще подадат и част от членовете на Изпълнителния комитет, оповестява. Очаква се да бъде плануван конгрес за февруари или март идната година, на който да се избере нов президент и Изпълком, само че датата ще се прецизира в допълнение. Михайлов няма да се кандидатира за нов мандат.

Не е изключено Михаил Касабов още веднъж да заеме длъжността краткотрайно изпълняващ президент на БФС, както бе и при предходната оставка на Боби Михайлов през октомври 2019 година Тогава той я подаде ден след расисткия скандал по време на мача България - Англия (0:6).

Има огромна възможност Димитър Бербатов да бъде определен на поста.

" Българският футболен съюз е извънредно наскърбен и отчаян от това, което се случи в центъра на София по време на дуела, само че е безапелационен, че поради всички сигнали за провокации, получени от другите държавни и интернационалните институции, крайното решение на УЕФА е безусловно целесъобразно. Това бе доказано и от присъствалите на дуела представители на европейската централа - дежурния пратеник на срещата, двамата офицери по сигурността, както и особено изпратения за случая консултант на президента на УЕФА. Всички те показаха мнението, че подхванатите ограничения и организацията на домакините са създали по този начин, че мачът да се изиграе - тъй като в противоположен случай глобите за българския футбол, респективно за българската страна, щяха да бъдат големи ", се споделя в публично мнение на БФС.

В края на мнението обаче се прецизира: " През идната седмица президентът на Българския футболен съюз ще свика незабавно съвещание на Изпълнителния комитет за насрочване на дата за конгрес през идната година. "

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР