В четвъртък се сбъдна най-големият кошмар на международната общност и

...
В четвъртък се сбъдна най-големият кошмар на международната общност и
Коментари Харесай

Путин преди около 10-ина дни: Дали искаме война в Украйна? Разбира се, че не!

В четвъртък се сбъдна най-големият призрачен сън на интернационалната общественост и след редица предизвестия, най-много от Съединени американски щати и Англия, съветската войска нахлу в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1150
Офанзивата, обявена като " специфична военна интервенция "  и разпоредена персонално от съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, в действителност се разминава много със декларираното от самия него на 15-и февруари пред медии, когато изрично отхвърли сюжет, при който Русия ще нападне някогашната руска република.

Дали желаеме война [в Украйна]? Разбира се, че не! Предпочитаме да се придържаме към разговора, разгласи тогава Путин с лека усмивка на лицето си.

Същото заричане съветският държавен глава дал и пред немския канцлер Олаф Шолц по време на визитата му в Москва в опит да бъде потушено напрежението сред Русия и Украйна, напомня 20minutos.

Тогава и Шолц, и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг показаха сдържан оптимизъм, че до боен спор няма да се стигне и рецесията може да бъде позволена по изкусен път след въпросното увещание от съветския президент.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1150  Руското министерство на защитата: Руските въоръжени сили блокираха украинските градове Херсон и Бердянск Руското министерство на защитата: Руските въоръжени сили блокираха украинските градове Херсон и Бердянск  Даниел Лорер: Украинците са добре пристигнали да живеят и работят в България Даниел Лорер: Украинците са добре пристигнали да живеят и работят в България  Песков: Руска делегация дойде в Беларус за договаряния с украинската страна Песков: Руска делегация дойде в Беларус за договаряния с украинската страна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР