В четвъртък (06 юни) на обяд в 12 часа централно

...
В четвъртък (06 юни) на обяд в 12 часа централно
Коментари Харесай

Багата и Тай Туиваса лице в лице в Чикаго

В четвъртък (06 юни) на обяд в 12 часа централно американско време, българинът Благой Иванов, ще се срещне “лице в лице” с австралиеца Тай Туиваса. Двамата ще застанат един против различен в зала “Юнайтед Център” на UFC 238. “Фейс ту фейс”, както го назовават в Съединени американски щати, е първата опция двамата съпернци да вземат психическо преимущество, преди галавечерта на 08 юни.

На идващия ден петък (07 юни) от 4 часа следобед още веднъж в мултифункционалната зала “Юнайтед Център” е меренето на двамата тежкоатлети. За наслада на почитателите, на бойните спортове и за двете събития, предшестващи огромното съботно представление, уредниците от UFC, са пуснали свободен вход.

Всички, които желаят да гледат мача на Багата с Туиваса, пред дребния екран, могат да го създадат по телевизия ESPN и Max Sport 2. Битката на двамата ще се състои от 9 часа вечерта чикагско време, надлежно 5 часа сутринта българско.

В върха си Тай Туиваса има 8 победи (3 от тях в UFC) и единствено 1 загуба от бразилеца Дос Сантос. Нашият Благой Иванов е по-опитният от двамата със 17 победи и единствено 2 загуби.

chicago.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР