В Черна гора въвеждат допълнителни изисквания за влизащите от България

...
В Черна гора въвеждат допълнителни изисквания за влизащите от България
Коментари Харесай

В Черна гора въвеждат допълнителни изисквания за влизащите от България пътници от 2 януари 2022 г

В Черна гора вкарват спомагателни условия за влизащите от България пасажери от 2 януари 2022 година, оповестиха от Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Подгорица българските жители, които идват в Черна гора, следва да показват уверение за осъществена имунизация против COVID-19 или доказателство за преболедуване, като и в двата случая е належащо да имат и един от следните документи:

- негативен резултат от PCR тест, извършен в границите на 72 часа, считано от момента на влизане в Черна гора, или

- негативен резултат от бърз антигенен тест, публикуван от оторизирана лаборатория в границите на 48 часа все още на влизане в Черна гора.

Ограниченията са в действие до 12 януари 2022 година

При потребност от подпомагане, българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Подгорица на следните телефони за връзка: +38220655009 и в извънработно време на тел.:+38269143298.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция В Черна гора вкарват спомагателни условия за влизащите от България пасажери от 2 януари 2022 гили на имейл: [email protected].
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР