В бургаския квартал Меден рудник правят паркинг за 100 коли.

...
В бургаския квартал Меден рудник правят паркинг за 100 коли.
Коментари Харесай

В бургаския квартал Меден рудник правят паркинг за 100 коли

В бургаския квартал " Меден рудник " вършат паркинг за 100 коли. Проектът е финансиран по стратегия " Моят град, моят квартал, моята улица ". Става въпрос за паркинг за 100 автомобила в междублоково пространство. На същото място преди години имаше безсистемно сложени противозаконни железни гаражни кафези, оповестяват от общината.

Първият план се осъществя в " Меден рудник " поради изключителната бързина при кандидатстването и цялостното съгласие сред домоуправителите от блокове 76 и 80, сред които се намира теренът. Хората единомислещо пожелаха огромния паркинг, който сега Общината извършва със свои средства.
 Снимка: Община Бургас
Има още няколко утвърдени плана по програмата.

Те са на разнообразни места в града и осъществяването им е планувано за началото на идната година. За страдание, програмата няма по какъв начин да започва в огромен мащаб, защото през 2020-а Община Бургас извърши голям брой изключителни разходи за справяне с рецесията, породена от ковид, най-много за медицински апарати и консумативи. Но тя сигурно ще продължи да се извършва през идващите години, съобразена със положението на локалната хазна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР