В Бургас ще има благотворителен базар на дрехи и аксесоари,

...
В Бургас ще има благотворителен базар на дрехи и аксесоари,
Коментари Харесай

Благотворителен базар в подкрепа на пеликаните в Бургас

В Бургас ще има благотворителен базар на облекла и аксесоари , а събраните средства ще бъдат дарени в поддръжка на пеликаните , заяви Радостина Ценова от Българска фондация " Биоразнообразие " (БФБ). Тя изясни, че с парите ще се ремонтира платформата на пеликаните в южната част на Атанасовското езеро край Бургас, с цел да обезпечи уместно място за отмора и тяхното гнездене.

Благотворителната акция ще е 23 февруари , от 17:00 до 19:00 часа в Hashtag studio.

Отворете сърцата и дрешниците си - дарете нещата, които към този момент са ви омръзнали и за които някой различен ще бъде подготвен да заплати и си изберете нещо уместно за вас от наличните облекла и аксесоари.

Приемаме единствено чисти, здрави и непокътнати продукти , с цел да бъде прелестно присъединяване на всички. Тези, които нямат опция да дойдат на самото събитие на 23 февруари, могат да занесат своите продукти в офиса на БФБ на ул. " Гурко " 53, бл.1, ет.1 всеки работен ден от 9:00 до 18:00 ч., молят уредниците от БФБ.

След благотворителния базар, на същото място, ще има прожекция на документален филм " Истинската цена ". Това е една откровена история за милионите човешки ориси, наранени по целия незабележим път на унищожителната промишленост за облекла, и размисъл за разрушителната мощ на консуматорството върху нашето общество. Това е филм за облеклата, които носим, за хората, които ги вършат, и за въздействието, което промишлеността има върху нашия свят, сподели Ценова. 

Кампанията на БФБ " Да дарим за къдроглавия владетел на езерата " е част от стратегия " Развитие на дарителството на локално равнище " от Сдружение " Платформа АГОРА " и Фондация " Америка за България ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР