В Бургас надзиратели и охранители днес протестираха с балони, като

...
В Бургас надзиратели и охранители днес протестираха с балони, като
Коментари Харесай

Надзиратели и охранители протестираха с балони пред Съдебната палата в Бургас



В Бургас надзиратели и охранители през днешния ден стачкуваха с балони, като знак на надутите обещания в системата. Близо 50 чиновници от двете Главни дирекции: " Изпълнение на наказванията " и " Охрана " показаха недоволството си против ниското възнаграждение и изискванията на труд в системата на алегоричен митинг пред постройката на Съдебната палата в Бургас. " Тези балони са надутите обещания на държавното управление ", сподели Валентин Мартинов , член на Управителния съвет на чиновниците в пандизите в България, и добави:

Шест месеца ни обещаваха, че ще бъдат изравнени с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи. Да са живи и здрави сътрудниците, само че ние сме европейски надзиратели, охранители на съдилищата, не може по този метод да се постъпва с нас. Затова алегорично ще пуснем обещанията им във въздуха.

Повишаване на заплатите и щатната численост са измежду главните претенции на чиновниците в системата.

В момента в общините - ето: в Дебелт - единайсет индивида охраняване над триста пандизчии, сподели един от протестиращите.

Охранители и надзиратели дават обещание идващият митинг да е народен - в столицата, където да срещнат европейските министри на правораздаването и вътрешния ред с изискванията, при които работят
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР