В Барселона има противоречия относно подписването на бъдещия заместник на

...
В Барселона има противоречия относно подписването на бъдещия заместник на
Коментари Харесай

Шави иска да види Субименди на позицията на Бускетс в Барса

В Барселона има несъгласия по отношение на подписването на бъдещия заместител на Серхио Бускетс. Според " Mundo Deportivo " каталунският клуб желае да притегли дилетант в центъра на халфовата линия, без значение дали опитния халф ще остане в тима.

Треньорът на отбора Шави към този момент сподели на Бускетс, че би желал да го види в Барса през идващия сезон. Футболистът обаче към момента мисли за бъдещето си. Поради тази причина Шави желае да притегли 23-годишния полузащитник на Реал Сосиедад Мартин Субименди.

Наскоро той удължи контракта си с клуба до 2027 година с освобождаваща уговорка от 60 милиона евро. Според треньора на каталунците Субименди има черти, сходни на тези на Бускетс.

Ръководството на Барса обаче счита Субименди за прекомерно безценен и обмисля други играчи. Президентът на " сините гранати " Джоан Лапорт харесва 25-годишния полузащитник на Уулвърхемптън Рубен Невес. Договорът му с клуба е до 2024 година Агентът на играча Жорже Мендеш е непосредствен другар с Лапорта. Благодарение на това президентът знае, че Барса може да си разреши прехвърлянето на Невес.
 Бенжамен Павар договаря с Барселона
Бенжамен Павар договаря с Барселона

Той е подготвен да напусне баварците през лятото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР