В Балтимор спряха снимките за сериал с Натали Портман за

...
В Балтимор спряха снимките за сериал с Натали Портман за
Коментари Харесай

Смъртни заплахи спряха снимките на сериал с Натали Портман

В Балтимор стопираха фотосите за сериал с Натали Портман за Apple TV+, откакто незнайни злосторници заплашиха продуцентите и се пробваха да ги изнудват за пари, заяви Deadline.

Говорител на полицейското ръководство в Балтимор е оповестил, че екипът е снимал към 16 ч. в петък в центъра на града, когато няколко души се доближили до продуцентите. Те казали, че в случай че работата не бъде прекратена, ще се върнат и ще гръмнат някого, само че в случай че им бъде платена избрана сума, принуждение няма да има. Местният новинарски канал The Baltimore Banner прецизира, че дилъри на опиати са се пробвали да измъкнат 50 000 $ от продуцентите. Филмовият екип решил да спре снимачния развой и да потърси нова локация.

Късно в неделя вечер от студиото зад сериала – Endeavour Content, излязоха със следното изказване: „ В петък следобяд на снимачната площадка на нашата продукция Lady in the Lake („ Дамата в езерото “) в Балтимор, преди идването на актьорите и екипа, водач от нашия индустриален екип се е изправил против двама мъже, единият от които размахал револвер, ориентиран към него, след което избягали от мястото. Работим взаимно с полицейското ръководство в Балтимор по продължаващото следствие “.

От Endeavour Content акцентират, че сигурността и сигурността на техните артисти и всички, които работят в продукциите им, са най-висш приоритет за тях и са признателни, че никой не е потърпевш. Производството ще бъде обновено с нараснали ограничения за сигурност отсега нататък. „ Беше привилегия да снимаме Lady in the Lake в Балтимор, да работим в доста области с неговата сензитивна общественост “, споделя се още в изказването, в което от екипа сервират благодарности на кмета, на полицията, на локалните кино студия и така нататък, като твърдят, че ще продължат да вършат филми в града и покрайнините.

Поредицата на Apple TV+ с присъединяване на Натали Портман се снима в Балтимор от няколко месеца. Минисериалът е основан на книга на някогашния кореспондент и създател на изданието Baltimore Sun Лора Липман. Действието се развива през 60-те години на предишния век в Балтимор, където неразкрито ликвидиране тласка стопанка и майка да преоткрие себе си като проверяващ публицист и детектив. В Lady in the Lake участва и родената в Балтимор тъмнокожа актриса Моузес Инграм, която неотдавна се появи в „ Оби-Уан Кеноби “. Инграм замести в ролята носителката на " Оскар " Лупита Нионго, която се отдръпна от плана, откакто фотосите към този момент бяха почнали. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР