В българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско

...
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Некадърникът тържествува над нормалните хора

В българското държавно управление царува манталитетът на сержанта от междинното милиционерско учебно заведение - Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори. Това съобщи в предаването ”Тук и в този момент със Светла Петрова ” водачът на Политическа партия ”Движение 21 ” Татяна Дончева.
В ръководството ни царува незнание, а глупавите хора не схващат, че са глупави, счита Дончева и добави: " Когато простаците ръководят, хаоса става всеобщ. Хаосът потегли преди 20 година в Министерство на вътрешните работи, преди 15 година се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. Лицето на хаоса - Борисов, има горещи почитатели - артисти, художници и мн. други, тъй като има гений, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме празненство на некадърника над естествените хора”.

" Само Стоичков му се опълчи - не знам дали знаете, само че една година публицистите бяха избрали Борисов за " футболист на годината ", само че Стоичков отхвърли да му даде премията ", сподели Дончева и цитира поговорка на Радой Ралин: " Дойдоха времена нелепи, в които крадци ръководят слепи ".

Дончева остро разкритикува и дейностите на Националния действен щаб. “Насаждането на боязън е нещо извънредно. Ако военачалник Мутафчийски в действителност има лично мнение по метода на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки дава отговор за името си ", съобщи Дончева и попита: " Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов "?

" Васил Божков е следващият в листата. В листата са тези, които са получили пари. Списъкът за отстрел стартира от дълго време, когато убиха първите ", изясни Дончева и добави: " Досега на Божков взеха това, което можеха да му вземат, в този момент работят нататък ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР