В Български пощи, както и в малкото останали държавни предприятия,

...
В Български пощи, както и в малкото останали държавни предприятия,
Коментари Харесай

Има ли Отдел за борба с клиента в пощите?

В " Български пощи ", както и в дребното останали държавни предприятия, като че ли има Отдел за битка с клиента. Този коментар направил сътрудник на Татяна Николова от Пазарджик, когато тя му се оплакала какъв брой време е изгубила за работа, която обикновено би трябвало да отнеме минути.

Преди няколко дни дамата, която е административен помощник в локална компания, трябвало да изпрати служебна преписка. Наредила се на гише, с цел да купи пликове и марки. Уцелила претрупан миг и чакала над 10 минути. Когато поискала фактура за покупките, й споделили, че не може от там, би трябвало да иде на друго гише, в паричния салон. Тръгнала към него, само че пътьом охранителят я спрял и посочил табелка - преди малко колежката му била излязла в обедна отмора. Върнала се след още 30 минути. А клиентката изгубила общо 40 минути в очакване.

Не е обикновено по този начин да размотават хората, разяснява Татяна. Всички институции към този момент работят на правилото " едно гише ". Защо пощите да не могат?!

След наше питане говорителката на държавната компания Дора Цветкова " закри " Отдела за битка с клиента. Светкавично. Само 30 минути след първото ни позвъняване тя върна информация за инспекцията по сигнала на Николова. Призна, че всички забележки на пазарджиклийката са основателни, по тази причина особено й благодари за подадения сигнал.

Точно на гишето, където се продават пликове и марки, е неуместно да се издават и фактури. То е извънредно натоварено, а това ще докара до големи опашки и още повече изнервени хора, изясни Цветкова. Считано от петък обаче гишето, където се издават фактури, към този момент работи без обедна отмора. Разпоредено е да се създадат промени в графиците, тъй че да няма спиране, сподели още говорителката.

Следващия път, когато на Татяна Николова й се наложи да употребява услугите на " Български пощи ", ще се убеди персонално по какъв начин е съумяла да наложи една потребна за потребителите смяна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР