В България вече сме разбрали - лесно се става известен,

...
В България вече сме разбрали - лесно се става известен,
Коментари Харесай

Какво се случва? И Златка Димитрова, и Николета Лозанова се простиха с бизнеси в рамките на ден

В България към този момент сме разбрали - елементарно се става прочут, мъчно обаче може човек да се задържи в общественото пространство. В това сигурно към този момент са се убедили не един риалити воин или плеймейтка. 

Едни от по-успелите имена, явили се преди години на състезанието Мис Плеймейт, сигурно са тези на Николета Лозанова и Златка Димитрова. Двете дами обаче съумяха да употребяват извоюваната популярност и да наложат имената си като бизнес дами и в по-модерен прочит - като инфлуенсъри. 

Виж още: Папи Ханс - в рискова непосредственост с огнена русокоска! Това ли е дамата до него?

Но нещо необичайно се случи в последните два дни с бизнесите и на двете. Припомняме, Златка Димитрова в последните месеци оферираше подготвителни стратегии, хранителни режими, както и собствен бранд спортни добавки. На Николета Лозанова пък единият от бизнесите беше бранд за долни дрехи и бански костюми.

Виж още: Юлиан Вергов трогна със фотография

Първа писа Златка в Instagram, която заяви, че към този момент няма нищо общо със уеб страницата и услугите му, които носят нейните букви. " Аз съм максималист и експерт и считам, че човек би трябвало да дава на 100 % от себе си във всяко начинание. Както се споделя, една птичка пролет не прави. Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жал, е подобен ", написа тя и даде обещание, че ще продължи да дава отговор на въпроси, свързани със спорт и хранене в Instagram.

Виж още: Бащинство в карантина: Сладки вести от Криско, щерка му с първа думичка и ново развлечение

Нещо сходно разгласи и Николета Лозанова, която обаче съобщи, че е и въпрос на време потреблението на буквите и да бъде прекратено и за това са подхванати юридически ходове. " Поради различия по отношение на качеството на продуктите, взех решение да се отдръпва от марката ", съобщи Николета, като стартира с това, че ще се отдаде единствено на едно направление и това е козметичната ѝ линия. В мнения прецизира, че проблемите с сътрудниците ѝ били " от известно време ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР