„В България мизерията е абсолютна. Половината ми живот е свързан

...
„В България мизерията е абсолютна. Половината ми живот е свързан
Коментари Харесай

Йордан Камджалов: Не можем да сме публика в рушенето на България

В България мизерията е безспорна . Половината ми живот е обвързван с други страни. На митингите срещам хора, сверили часовниците си, които не просто мечтаят, а упорстват за друго бъдеще на България. По мотив организацията на митинга считам, че има големи недоразумения “. Това разяснява пред БНР диригентът Йордан Камджалов във връзка антиправителствените митинги. По думите му има потребност от радикална смяна .

„ Проблемите са доста остарели, просто са набъбнали и хората са решили да създадат нещо. Всички обаче сме доста безпомощни. Не се прави нищо конкретно… Наблюдатели сме на един потъващ Титаник “, уточни той.

Камджалов добави, че и с моментални оставки нищо няма да стане незабавно, тъй като няма нова идея. „ Говорих с уредниците на митинга, споделих им моето мнение, споделих им, че вършат неточности, че желаят неща по неузрял, недодялан, нападателен метод. Питах ги дали имат идея, няма идея. Какво вършим – изливаме една кална вода и наливаме друга полукална вода … На България ѝ би трябвало безусловно кристална вода. България би трябвало да престане с компромисите “, безапелационен е маестрото.

Според диригента мафията не може да бъде съборена по подобен метод, а оставките са просто козметика . „ Не можем да сме аудитория в рушенето на тази страна “, съобщи Йордан Камджалов.

Диригентът разказа и своята България: „ Да бъде цветуща, цъфтяща, богата, привличаща, да бъде като цвете, което хората от цялата планета желаят да гледат, да бъде ръководена от съответни и естествени хора, да си вземе достойното място, което ѝ наподобява исторически, географски и културно “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР