В България, като че ли се разделихме на две агитки

...
В България, като че ли се разделихме на две агитки
Коментари Харесай

Искра Баева пред ФАКТИ: Сагата със санкциите срещу Русия е просто някаква хореография

В България, сякаш се разделихме на две агитки „ за “ и „ срещу “ войната в Украйна без да се организира някаква полемика. Истинска полемика няма, тъй като информацията, която получаваме е едностранчива. Аз съм изрично срещу войната и експанзията на Русия. Това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ проф. Искра Баева , учител по модерна история на света, създател на многочислени проучвания и книги.

Спорът, дали да окажем военна помощ на Украйна си беше политически. Аз съм изрично срещу оръжията, тъй като оръжията са война и никой не може да ме убеди в противното. Спорът беше подправен, какъвто е сега разногласието за газа, сподели Баева.

Цялата тази сага със глобите против Русия е просто някаква хореография, балет в международното публично мнение, в сравнение с да имат действително значение и държавните управления да не се пробват да ги заобиколят по някакъв метод, с цел да не обиден своите ползи, изясни Баева.

Нацисти в Украйна има и те не са малко, проведени са, даже участваха в избори и в Народното събрание. Такива организации има и в Русия, само че там те са напълно маргинални.

С началото на дейностите в Украйна завърши основания след Втората международна война интернационален ред, който най-малко досега се спазваше и отиваме към едно ново преразпределение на силите, безапелационна бе Баева и добави:

За мен най-лошото в тази нова ера е, че мощните ще дефинират слабите, а ние сме от слабите страни.

Путин се стреми към " имперски шовинизъм ". Той желае да възвърне Русия от преди Октомврийската гражданска война - Имперска Русия, сподели Баева.

Целият диалог с проф. Искра Баева вижте във ВИДЕОТО.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР