В България е открит тайник с оръжия, които е трябвало

...
В България е открит тайник с оръжия, които е трябвало
Коментари Харесай

Тайник с оръжия на „Хамас“ е открит в корените на дърво в Южна България

В България е открит тайник с оръжия , които е трябвало да бъдат употребявани за набези против еврейски религиозни здания в Германия. Това заяви немският вестник „ Шпигел “ , представен от „ NOVA “. 

Изданието не оповестява точното място, където отчасти развалените от наслойка оръжия са били открити, като само излиза наяве, че това е някъде в Южна България. Медията се базира на свои източници от Федералната работа на престъпната полиция

Информацията за склада за оръ жие е получена посредством разбор на мобилния телефон на един от четиримата палестинци, задържани в Германия и Нидерландия в края на предходната година. Те са обвинени, че приготвят хранилища с оръжия , предопределени за терористични офанзиви по поръчка на „ Хамас “ в Европа.

В средата на месец декември немската работа е разкрила фотоси на няколко револвера , пълнители и други елементи от оръжие в мобилния телефон на един от задържаните.  Цифровите следи от фотосите водят проверяващите до място в Южна България , където огнестрелното оръжие е „ заровено в торба под дърво “.

17-годишните ще могат да карат с компаньон?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР