В Атлетико Мадрид чакат с нетърпение включването в игра на

...
В Атлетико Мадрид чакат с нетърпение включването в игра на
Коментари Харесай

Симеоне: Суарес осъзнава, че Атлетико е точното място за него

В Атлетико Мадрид чакат с неспокойствие включването в игра на новото попълнение Луис Суарес. Южноамериканецът дойде като свободен сътрудник и през вчерашния ден направи първата си подготовка с отбора. Наставникът Диего Симеоне удостовери, че той ще е в групата за семейството на Гранада, което е в неделя от 17:00 часа.

“Утре ще решим дали Суарес ще започва през цялото време, или ще запише минути през второто полувреме. Факт е, че през вчерашния ден беше един доста дълъг ден за него, в който обаче остане време да тренира. В заниманието той сподели ентусиазъм”, изясни Симеоне.

A warm welcome for

— Atlético de Madrid (@atletienglish)
След това Чоло изясни и за самия трансфер: “Луис се съгласи да пристигна при нас още от първия ни диалог. Истината е, че го искахме още като състезател на Ливърпул, само че през 2014 година той избра Барселона. Сега Суарес осъзнава, че Атлетико е точното място за идващия стадий от кариерата му. Той желае да продължи да потвърждава, че е скъп нападател. В нашия клуб постоянно идват футболисти, които са заредени с възторг и предпочитание да се потвърждават - тъкмо като него. Суарес приключи доста мощно предходния сезон. Когато Атлетико се е радвал на най-хубавите Фалкао, Диего Коща или Антоан Гризман, постоянно сме били покрай постигането на триумфи.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР