В Атака“ не е ставало дума за номинации за евроизборите,

...
В Атака“ не е ставало дума за номинации за евроизборите,
Коментари Харесай

Сидеров: В „Атака“ не е ставало дума за номинации за евровота

В „ Атака “ не е ставало дума за номинации за евроизборите, съобщи водачът на партията и ръководител на групата на патриотите в Народното събрание Волен Сидеров, съобщи БГНЕС.

В коридорите на Народното събрание той разяснява опцията „ Обединени патриоти “ да се явят дружно на изборите за Европейски парламент, което стартира да наподобява все по-невъзможно. „ В коалиция до момента на европейски избори не сме взели участие. Поотделно шансът не е толкоз добър, само че в случай че се стигне до това – какво да вършим? “, счита Сидеров.

Не е решено дали той ще оглави листата на „ Атака “, в случай че партията се яви независимо. „ Коректно е до момента в който не уточним с двамата ми сътрудници какво вършим, да не слагаме въпроса за нови обединения “, счита той. Сидеров е безапелационен, че каквото и да е решението на патриотите, за него най-важното е то да не се отрази върху продължаването на мандата.

Според Сидеров период за реализиране на сделка сред патриотите няма по какъв начин да бъде подложен, а на въпроса дали той би се съгласил да поведе евролистата, в случай че бъде номиниран, водачът на „ Атака “ отговори, че не знае дали би приел.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР